Om oss

Flügger har over 550 butikker totalt i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina. Kom innom en av våre butikker i Flügger farve-kjeden, hvor våre ansatte står klare til å hjelpe deg.

Våre røtter strekker seg helt tilbake til 1890 i Danmark, og i 2015 feiret vi derfor 125 års jubileum. Flügger har alltid vært leverandør til profesjonelle malere, og derfor er det heller ikke tilfeldig at det er en maler i våre annonser og på våre vinduer. Siden 1975 har vi imidlertid også gitt profesjonell veiledning og solgt våre produkter til privatpersoner. Da startet vi Flügger farve-kjeden, som er rettet både mot profesjonelle og private.

Hos Flügger farve vil du alltid møte faglig kompetente medarbeidere, som kan gi deg den gode veiledningen som Flügger er kjent for. Sammen med vår høye produktkvalitet gir det deg det beste utgangspunktet for et godt resultat hele veien gjennom prosjektet.
 
Vi er markedsledende i Danmark, og for oss er ikke maling bare maling. Flügger designer og markedsfører et bredt og koordinert sortiment innenfor dekorativ maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og malerverktøy i god malermesterkvalitet, og vi selger utelukkende produkter som gir deg de aller beste resultatene.

Stikk innom en av våre 64 butikker i Flügger farver-kjeden! Uansett hvor i Norge du bor, er vi i nærheten.

30739598_2011123279142024_87139702453263

Vår Filosofi

"

Filosofien i Flügger er at udvikle produkter og løsninger, der gør dygtige malere og kunder i stand til at levere bæredygtige og smukke resultater af høj kvalitet så effektivt som muligt. Et professionelt resultat forudsætter professionelle produkter og kompetent vejledning. Det er en bærende drivkraft for os at levere netop det. 

Vores passion for maling og godt håndværk er dybt forankret i vores historie, som er flere hundrede år gammel – med rødder helt tilbage til 1783. Flügger kom på danske hænder i 1948, da Michael Schnack købte Flügger, og siden 1958 har hans søn Ulf Schnack helliget sit liv til at skabe fantastiske produkter og udvikle Flügger til en virksomhed, hvor kvalitet, passion og kreativitet er en del af vores DNA. 

Vores vision er, at denne dedikation og passion for maling er grundlaget for alt, vi gør i Flügger.

Nedenfor kan du se konsernsjef Ulf Schnack fortelle historie om Flügger.